Werkgelegenheid in de industrie sector

In de industrie sector gaat het niet heel erg goed op financieel gebied. De bedrijven hebben te maken met mensen die geen werk meer kunnen uitoefenen, veel taken komen te vervallen omdat veel met de machine gedaan kan worden. Daarom is het belangrijk dat hier eens bij stil wordt gestaan.

Er worden continu nieuwe bedrijfspanden gemaakt, maar waarom? De plaatsen waar de industrie wordt geplaatst staan vaak leeg, er zijn per gebied vaak minimaal vijf panden die leeg staan en dit is niet alleen nu dit is al jaren zo. Het wordt alleen nu veel erger en we gaan het nu ook steeds meer merken. We moeten hier wat aan doen en zorgen dat er niet steeds meer wordt gebouwd. Dat is namelijk de manier om er voor te zorgen dat de bouw eens gaat stoppen.

We kunnen het geld nu beter op een andere manier gebruiken en er voor gaan zorgen dat meer mensen aan het werk kunnen en de bedrijven weer volop werk te bieden hebben!