Iphone 5 laatste project van Steve Jobs

Het Amerikaanse bedrijf Apple, opgericht door Steve Jobs, Ronald Wayne en Steve Wozniak is sinds vandaag officieel het waardevolste bedrijf ter wereld. Het bedrijf is maar liefst 350 miljoen dollar waard. Het Amerikaanse bedrijf is met name bekend vanwege zijn Apple Macintosh- computer, de iPod muziekspeler, de iPhone smartphone en de iPad. Kortom vrijwel elk product wat Apple uitbrengt wordt ontzettend positief ontvangen door het publiek. Het bedrijf kan dan ook bijna niets fout doen, wat wijst op een loyale klanten.

Tegenwoordig is het als bedrijf zijnde ontzettend prettig om een loyaal klantenbestand te hebben, door het aanbod van vele producten is het voor veel bedrijven erg moeilijk om hun producten aan de man te brengen en daarmee ook hun klanten vast te houden. Terwijl dit voor Apple weinig tot geen moeite blijkt te kosten.

Bedrijf eigenaar Steve Jobs is recent overleden, zijn laatste project blijkt de iPhone 5  te zijn. Het project van de iPhone 5 heeft hij helemaal los gericht al zijn vrije tijd en energie werd in de ontwikkeling van de iPhone 5  gestoken. Zo zou de telefoon een 4’ scherm hebben en het model zou worden uitgerust met een aluminium achterkant, vergelijkbaar als die van de iPad 2. Daarnaast zou het scherm een betere kwaliteit hebben en mooiere kleuren. Al met al maakt ons er nieuwsgierig naar deze telefoon en alle Apple fans hopen dan ook dat hij snel op de markt wordt uitgebracht.